Nem a kutya rágta meg a laptopomat

Amint elmondtam valakinek, hogy szervizbe kellett vinnem a laptopomat, egyből jöttek a vicces kommentárok: “Na mi van, talán megrágta a kutya?”. Mindenkit megnyugtathatok: nem ez történt, Artúrnak semmi köze nem volt ahhoz, hogy a Lenovo márkájú laptopom tönkrement a hétvégén. Szombat reggel egyszer csak azt vettem észre, hogy nem akar betölteni egyáltalán. Akkor nem igazán foglalkoztam a problémával, mert volt egyéb más bajom is akkor, de azért csak nem hagyott nyugodni a gondolat, úgyhogy hétfőn elvittem egy laptop szervízbe. Hogy hová?

Először még én sem tudtam, hogy pontosan kire fogom bízni a laptopomat. Elég sok csalódás ért az utóbbi években a különböző laptop szervizekben. Az egyikben a szakértelemmel volt baj, a másikban a kiszolgálással, a harmadikban pedig úgy éreztem, hogy semmi mással nem foglalkoznak, csak hogy minél több pénzt lehúzzanak az ügyfélről. Pontosan ezért igen alapos kutatásba kezdtem, ami azzal kezdődött, hogy beírtam a Google-be: lenovo laptop szervíz budapest.

Miért nem vettem inkább helyette egy újat?

lenovo laptop szervíz budapest

Mondhatnám, hogy nem vagyok híve a mai fogyasztói kultúrának, ami mindent eldob, ami tönkremegy, ahelyett hogy megjavítaná. Mondhatnám azt is, hogy érzelmileg kötődök ehhez a laptophoz. De őszinte leszek: pusztán annyi a helyzet, hogy jelenlegi anyagi helyzetem nem engedi meg, hogy vadonatúj laptopot vegyek.

Persze, választhatnék használtat is, de azt amúgy is elvinném bevizsgáltatni előtte szakemberekhez – úgyhogy ugyanezzel az erővel akár tényleg meg is javíttathatom a levono laptopomat.

Hamar megtaláltam, amit kerestem

A lenovo laptop szervíz budapest kezdetű keresésem végül elég szép sikerrel zárult, mivel megtaláltam a pcmentor.hu oldalt. Utólag rájöttem, hogy ez az a cég, akit a sógorom is folyton ajánlott nekem, és tény, hogy ezután én is ajánlani fogom majd másoknak. Hihetetlenül gyorsan és eredményesen dolgoznak, ráadásul nagyon jó árakon, és ha kell, házhoz is jönnek, ami nagy szó manapság. Persze nekem laptopom van, amit én magam is be tudtam vinni hozzájuk.

A laptopom egykettőre kész lett, és már dolgozhattam is róla újra. A cég weboldalán egyébként megtudtam, hogy hamarosan már abba a korba ér a lenovo laptopom, amikor már nem javíttatni, hanem lecseréli éri meg jobban. Ennek nem nagyon örülök, de tény, hogy anyagilag mégiscsak jobban megéri néha valamiből újat venni. Úgyhogy most el is kezdtem gyűjtögetni egy új laptopra, amit szintén a PCMENTOR-tól fogok majd valószínűleg megvenni.