Kutyabarát vendéglátóhely és a lánybúcsús csapat

Mindig is jobban szerettem olyan vendéglátóhelyekre járni, ahol szívesen fogadják az állatokat is. Nem azért mert én mindig magammal viszem a kutyámat mindenhová, hanem mert jó látni, ahogy az ilyen helyeken szeretik az állatokat.

Legutóbb is pont egy ilyen helyre sikerült elmennünk egy hosszú hétvége során Egerben a barátnőmmel. Rengeteg hely közül választhattunk, de nem volt kérdés hová menjünk, amikor megláttuk a „kutyabarát” hely feliratot. Nagyon aranyos kis hely volt, pont olyan amilyet szerettünk volna, a világ legaranyosabb kutyusaival együtt, akik folyamatosan ott járkáltak az emberek között.

Szerintem már órák óta ott ültünk és beszélgettünk, amikor megérkezett egy nagyobb lánybúcsús csapat. Ez olyankor nyáron, amúgy is népszerű helye a különböző lány és legénybúcsúknak is. Az nap már körülbelül ők voltak a negyedik csapat, akikkel találkoztunk. Ők azonban kicsit mások voltak, sokkal jobban csapatban mentek mindenhová, együtt beszélgettek és csinálták a feladatokat is.

A lánybúcsúknak sok elengedhetetlen kelléke van, egyik nagyon fontos, ha nem a legfontosabb ilyen a lánybúcsú póló. Nekik teljesen egyforma, aranyos, vicces pólójuk volt.  Akikkel korábban találkoztunk ők is próbálkoztak ilyesmi egyen öltözékkel, de náluk nagyjából ez kimerült annyiban, hogy mindenki pirosban volt, vagy rózsaszínben stb. De ezen a csapaton látszott, hogy tényleg nagyon készültek az egészre és külön időt fordítottak arra, hogy tökéletes egyen pólót találjanak, ezért úgy gondoltuk megkérdezzük tőlük, hogy honnan jött az ötlet a pólóhoz. Tényleg nagyon barátságosak voltak és elmesélték, hogy egészen véletlenül akadtak rá neten ezekre a pólókra. Eredetileg, nem akartak ők sem egyedi pólóban jönni, mert nem lett volna idő mintát tervezni, elvinni, megcsináltatni stb. De ezen az oldalon, már előre tervezett pólók közül választhattak. Mindenkinek tetszett az ötlet, és kitalálták, hogy a menyasszonynak nem is mondják el. Neki az egyik ajándéka az lesz, hogy a lánybúcsú napján megkapja a pólóját. Pár nap múlva már közösen az egész csapat kiválasztotta a pólót, ami rövid időn belül el is készült. Mivel a menyasszony tényleg nem tudott róla, ő a sima egyszerű rózsaszín pólójával készült, majd pont az nap reggel kapta meg az egyedi mintás pólóját a többiektől. Nagyon tetszett neki is a dolog és örült, hogy a szokásos kiegészítők, mint tiara stb. mellett, valami egyedi még feltűnőbb dolog is volt rajtuk. Jó ötlet volt az is, hogy a menyasszony más fajta lánybúcsús pólót kapott, mint a többiek, így könnyen megtalálható volt, hogy kit ünnepelnek a csapatban. Ő volt a csapatban a fehér pólós, míg a többiek a világoskék szín mellett döntöttek. Ahogyan tovább beszélgettünk, megmutatták a többiek, hogy milyen póló minták közül tudtak volna választani, és mennyire nehéz volt nekik a választás. Amit teljesen megértettünk, hiszen mindegyik aranyos volt és egy kicsit humoros is, ami egy ilyen eseményhez azért kell. Mi is elmeséltük nekik, hogy ma már több „egyen pólós” csapatot is láttuk, de ők mennyivel jobban mutatnak a tényleg lánybúcsús pólójukban.

Nagyon örültek, hogy elérték a céljukat a pólóval és az egész lánybúcsúval is. Nagyon jó hangulatot csináltak a bárban is, amikor pedig tovább indultak tényleg mindenki észrevette és megnézte őket, ami nem is kérdés, hogy a pólójuknak volt köszönhető.