Kutyabarát hely – speciális igények és elvárások

Nekünk kutyabarát szolgáltató helyünk van, amit mi működtetünk. Tudom milyen ez, nem a levegőbe beszélek. Speciális dolgokat és hozzáállás igényel az egész, mert több a váratlan, apró baleset és többet kell takarítani. Ezekkel jár például, de sokkal szimpibb mégis sokaknak, mintha értelemszerűen nem jöhetnének be, csak akkor, ha kint megkötik a négylábút.

Kellett keresnünk egy olyan rendelős helyet, mint a hunniakristaly.hu, a felszerelésekhez és az igényeinkhez. Egészen pontosan ahhoz, hogy eldobható dolgokból, könnyen cserélhető, kicsit sem féltett eszközökből és tárgyakból legyen elég. Ez mondjuk alapelvárás, de ha vagytok olyan szerencsések, hogy ezt a cikket olvassátok és esetleg még nem hallottatok róluk, akkor már indulhattok is ebbe az irányba. Rendelés a fontos, és speciális dolgokból, egyetlen helyről: pipa. Ők, a Hunnia olyan vendéglátó ellátó, akik a több csillagos elegáns helyek igényei mellett beszereznek és raktáron tartanak óriási mennyiséget ilyen dolgokból is, mint ami a hozzánk hasonlóknak kell. Mert a fast food éttermekre is figyelnek, a tömegétkezdékre, menzákra továbbá, és a hagyományosabb drágább helyekre ugyanígy. Italbárokra, vagy cukrászdákra – hogy utóbb említett kategória körét is bővítsem.

Az elviteles dobozok is speciális igénykielégítők, amik az új kor vívmányai. A házhoz szállítás még csak egy-két évtizede vált általános követelménnyé, és ma már van is olyan hely, ahonnan több elviteles dobozt szereznek be, nagyobb értékben, mint mondjuk evőeszközöket szereztek valaha. A Hunnia Kristály ebben is jó tényleg. Mindenféle ilyen termékük van. És valóban van pár olyan étkezde, akiknél már az az enyhén mellékes, hogy hányan fogyasztanak ott, helyben. Inkább az elvitelre, vagy a rendeléses igényekre koncentrálnak.

Külön tetszik, hogy figyelnek a környezetbarát szempontokra is. A gasztro csomagolóanyagokon belül van ilyen: “Környezetbarát, lebomló elviteles dobozok”. Itt találunk komposztálható cuccokat, műanyagmentes papírpoharakat, és van ez a népszerű street food papírtálcájuk. Szerencsére, én ilyet vadásztam pont először, mikor kidobta őket a kereső. Biztos tudjátok, milyen tálcáról beszélek…. Nos, az ilyesmik megkönnyítik hogy mi ne csak környezetbarát hely lehessünk, de minden nehézséget is könnyen áthidalhassunk, amit egy nyugtalan kutyus okozhat. Kevesebb mosogatás, jó lelkiismerettel eldobható dolgok… Ami pedig még egy nagy plusz pont, hogy minden lehet stílusos, az egyszerűség ellenére. Az egész nem kelti kicsit sem az igénytelenség látszatát, hanem pont, hogy modernné teszi a közeget. A környezetvédelem pedig szintén, igazán menő dolog, amivel be lehet vágódni a fiataloknál. A jobb fejeknél, de az ebben tudatos emberekből könnyebben lesz tudatos vásárló is, én mondom nektek! Tapasztalat.

Ha más irányba gondolkodnánk, nem elviteles dobozokban, akkor is van keresnivalónk a Hunnia Kristálynál. Tudok olyan elegáns hotelről, meg cukrászdáról is, ahová innen vettek meg szintén mindent. A választék nagy, de nem csak a termékkategóriák között, hanem azokon belül is! Így a vastagabb pénztárcájú vevők ehetik üvegkehelyből is a fagyit, ami ráadásul díszes és drága.

Egy étterem palettájához is sok-sok alkategóriába van foglalva minden, ami kellhet: svédasztalos display rendszerek, finger food tálkák – hogy ne rögtön valami kézenfekvővel indítsak. Haladnak a korral, mindig frissítik a kínálatot, mert a vendégkiszolgálás, de a gasztronómia is folyamatosan változik. Továbbá: garanciális, nagyon minőségi evőeszközök vannak náluk, speciális evőeszközök is csigához, homárhoz, stb, evőeszköztartó kosarak, éttermi porcelánok, éttermi poharak, asztali patikák, sótartók, ecettartók, prezentációs edények, kenyeres kosarak, tálaló eszközök. Belefogtam ugyan az alkategóriák felsorolásába, de egyetlen kategórián belül is képtelen vagyok a végére érni, annyi minden van. A keresőjük viszont jól működik! Az egész weboldal és webshop szintúgy, a rendelésig befejezőleg. Azzal sincs baj, ahogy és amilyen gyorsan kiszállítanak tőlük, szóval, ha vendéglátás a terepetek, nektek is ők lehet a tökéletes webes bolt.