Kutya vagy baba? Nem kell dönteni, mert lehet mind a kettő

Sok emberben merül fel a kérdés, aki kiskutyát szeretne, hogy mi lesz majd, ha kisbaba is érkezik a családba? Vannak, akik tartanak ettől, nem tudják hogyan fogja majd fogadni egymást a két teremtmény. Nos, most ezekhez az olvasókhoz szólnék pár szót, plusz egy rövid ajánlót is csempészek a cikkbe, mind mindig. Amit leírok, csupán saját tapasztalat.

Én azt javaslom, hogy bátran szüljenek a kutyások, és bátran vegyenek kutyát a kisgyermekes családok. Imádni fogják egymást, ez biztos csak jó nevelés, idő és türelem kérdése, meg határozottnak és tudatosnak kell lenni. Nem szabad félteni őket egymástól.

Mikor mi beszereztünk egy kiskutyust a bébi mellé, éjjel-nappal otthon voltam. Még a vásárlást is otthon intéztem. Rátaláltam egy oldalra, a LordShop hu-ra, amit azóta is előszeretettel használok. Ez az oldal mentette meg a családot, amíg a kutyus szobatiszta nem lett és a bébi meg nem kedvelte őt.

A LordShop hu a kedvenc online boltom, mert szinte minden olyan dolog megvan rajta, ami egy kisgyerekes családnak nap, mint nap kell. Nem csak én, hanem az egész család megkedvelte, s már a férjem, a szüleim és a barátaim is rendszeresen rendelnek erről a weboldalról, természetesen az én elégedettségemnek köszönhetően. A bolt megtalálható a Facebookon is, lehet regisztrálni és saját profilt készíteni. Az online vásárlás pedig több szempontból is sokkal jobb, mint a személyes. Kényelmesebb, gyorsabb, nagyobb a választék, nem fárad el az ember, válogathat kedvére bármikor, nincs tömeg, kiszállítják házhoz akár, és még sorolhatnám a rengeteg előnyt.

Nem csoda hát, hogy ennyire megszerettem én is. De ez persze a Lord Shop hu áruháznak is köszönhető, mert imádom a hatalmas választékot. Mindig megtalálom amit keresek, lehet szűrni több szempont szerint, ár, márka, készlet szerint. Mindig vannak akciók, vannak kész csomagok is és a választék is folyamatosan frissül. A Lord Hungary Kft. egyébként már 25 éve beszállítója a magyar piacnak, kis- és nagykereskedelmi vállalkozás, import és export vonalon egyaránt.

Amit különösen szeretek és már említettem, az a hatalmas választék. Egyrészt olyan ez a webshop, mint egy bababolt. Vannak pelenkák, baba fürdetéshez, pelenkázáshoz, etetéshez szükséges termékek, vannak ruhadarabok is, ugyanakkor a szülőkről sem feledkezik meg. Vannak szépségápolási, higiéniai termékek mind férfiaknak, mind nőknek. Csak néhány példa: vannak tamponok, betétek, borotválkozáshoz szükséges szerek, vannak sminkek, kozmetikumok, parfümök, van tusfürdő, sampon, balzsam, fültisztító pálcika, vannak haj és szájápolási termékek, fogkefék és krémek, napozáshoz szükséges krémek, de vannak háztartási cikkek is a fürdőbe, konyhába egyaránt. A termékek nagy része külön gyermekek számára is elérhető, ami szintén hasznos.

A webshopon van több fizetési lehetőség, lehet utalni, online fizetni, de utánvéttel is fizethetőek a rendelések. Továbbá a szállításra is több lehetőség van, és van szállítási akció is. Egy bizonyos összegű vásárlás felett ingyenes a vásárlás. Legyen kutyás, babás, vagy mind a kettő, ez kinek ne érné meg?