Hamarosan megnyílik a kutyabarát éttermem

Gyerekkorom óta nagy kutyabolond vagyok. Érdekes, hogy végül abból a barátnőmből, akit 4 éves korom óta ismerek, és oviba és általános suliba is együtt jártunk, kutyakozmetikus lett, én pedig a gasztronómia területén találtam meg a hivatásomat. Egy ideje marketinggel és menedzsmenttel is foglalkozom, de valahogy mindig az életem része maradt az állatok szeretete – két mentett kutyusunk és egy cicánk van, imádom őket -, így szerettem volna ezt is bevonni szakmai pályafutásomba. Hiszen abban tud igazán jó lenni az ember, amiben elkötelezett, nem? Így elhatároztam, hogy egy kiváló szakmai teamet létrehozva elindítom a helyi, szezonális alapanyagokkal dolgozó, növényi eredetű ételeket kínáló kutyabarát éttermemet.

Légkeveréses sütő volt az egyik első dolog, amit szerettem volna beszerezni, és nagyon nagy mázlim volt, mert a netes nézelődés közben a Gastro & Ice Dealer weboldalára vezetett az utam. Az rdealer.hu sok jóval kecsegtetett, ugyanis ők kifejezetten gasztronómiai vállalkozások gépesítésével foglalkoznak, azaz ilyen jellegű termékeket forgalmaznak. Légkeveréses sütőn felül itt számos olyan ajánlattal találkoztam, ami nagyon felkeltette az érdeklődésemet, és miután megérdeklődtem az árakat, még lelkesebb lettem: jó állapotban levő használt és vadonatúj termékeket szerezhettem be szuper áron, gyors szállítással. Elmondhatom, hogy az RDealer csapatánál tényleg az ügyfél az első és minden erejükkel azon dolgoznak, hogy a lehető legelégedettebben távozzunk a megköttetett üzlet után. Örültem annak is, hogy az otthonom kényelméből való válogatás közben megkaptam ugyanazt az élményt, mintha személyesen nézelődtem volna (egyébként erre is van mód tapolcai telephelyükön) – a részletes termékadatlapok és a profi fotók után egyáltalán nem volt hiányérzetem. Ha mégis kérdés merült fel bennem, akkor mind emailben, mind telefonon gyorsan elértem a Gastro & Ice Dealer csapatát.

Légkeveréses sütő

Légkeveréses sütőt venni “merültem” az internet hálójába, ehelyett majdnem egy komplett konyhai gépparkkal távoztam a weboldalról. A sok információn és a site-on való könnyű eligazodáson felül az is nagyon szimpatikus volt számomra továbbá, hogy minden termékükre garanciát vállalnak. Az új árucikkekre értelemszerűen többet – ez egy teljes évet jelent -, míg a használt termékekre 3 hónapnyi garanciát tudnak biztosítani, amelyet a telephelyükön lehet érvényesíteni.

Ha ti is hasonló fába vágnátok a fejszéteket és éttermet nyitnátok, vagy akár valami fagyis, jégkásás, esetleg süteményes bizniszen töritek a fejeteket (bőven van ugyanis ezekhez is gép a kínálatban), nagyon ajánlom az RDealert!