Esküvői ajándék vendégeknek a megszokásoktól eltérő módon

Vannak, akik nem szeretik a konvenciókat és mindig valami B vágányt keresnek, ahol a maguk módján tudnak valamit véghez vinni, nem úgy, mint a többség. Nincs ez másképp akkor sem, amikor arról van szó, hogy mi a legjobb esküvői ajándék vendégeknek – mert hogy ugye nekik is szokás köszönőajándékot adni.

Én nagyon szívesen adnék mindenkinek egy kiskutyát, akár csak egy napra is, mert azt gondolom, hogy egy kedves, barátságos négylábú még annak is meglágyítja a szívét, akinek egyébként jégből van. Egy nap intenzív törődés egy kutyával, az egyrészt a léleknek is rengeteget ad, másrészt sok mindenre megtanít a gondviseléssel és önmagunkkal kapcsolatosan is. Persze mindenkire rásózni egy állatot nem lenne valami felelőségteljes döntés, de azért egy párhuzamos univerzumban szerintem ez egy klassz ajándék lehetne akár egy esküvőre is.

Most viszont ennél azért egy fokkal földhözragadtabb az elképzelésem – na de persze nem túlzottan! Számomra egy remek esküvői ajándék vendégeknek egy élmény és a kézzel fogható emlék, amit az élményről kapnak. Mire gondolok? A selfiegep.hu-ra és az ő fotóautomatáira. Ugyanis egy ilyen rendezvényen rengeteg kép készül a fotós által, de a középpontban mindig a pár lesz, hiszen ez róluk szól. Ezzel szemben a vendégek is nagyon csinosan felöltöznek és biztos ők is örülnének neki, ha ezt a remek alkalmat megörökíthetnék ők is.

Erre az igényre lehet válasz a selfie gép, ami amellett, hogy megörökíti a pillanatot úgy és annyiszor, ahogy és ahányszor csak a modell akarja, még mókásabbá is teszi az egész sztorit a sok bohókás kiegészítővel, ami rendelkezésre áll a fotózáskor. Így lesznek a nagypapákból parókás rendőrfőnökök, a nagymamákból meg műbajszos smasszerek. Szerintem ezek nem pusztán fotók, pontosan ezért, hanem élmények, amelyeket egy gép megörökít olyan módon, hogy azt örökké őrizgethessük a vitrinben. Ez a sokféle kiegészítő, amivel, ha valaki akar, az összessel végig fotózkodhat annyira szórakoztatóvá teszi magát a fotózkodás tevékenységét, hogy ez még annak is egy csalogató program lesz, aki egyébként nem szeret fényképezkedni. Így a fotóbox egyszerre képes arra, hogy feloldja a gátlásokat az embereknek és közben olyan emlékeket örökítsen meg róluk, amit majd mindig szívesen vesznek elő, akár sok-sok év után is.

Szerintem egy esküvői ajándék vendégeknek, vagy hívjuk akár köszönőajándéknak, az pontosan így kell, hogy kinézzen. Ne legyen felesleges kacat, sokkal inkább egy maradandó valami, amit sok év után is szívesen vesz elő az ember. De persze egy kis üveg pálinka sem rossz opció… Ha tehát nektek is legalább ennyire tetszik ez a lehetőség, akkor a selfiegep.hu oldalát tudom ajánlani, ahol többféle csomag közül válogathattok annak függvényében, hogy hány órára szeretnétek megrendelni a szolgáltatást. Ha ez lesz a köszönőajándék, akkor szerintem nem érdemes fukarkodni, hogy tényleg mindenkinek elég idő jusson a bohóckodásra.