Egy jó csevegés a kutyasétáltatás közben

Lili, a kutyám már 10 éve megvan. Imádom. Mindig is szerettem volna egy kutyát, de csak 10 évvel ezelőtt sikerült összehozni, pontosabban akkor váltak olyanná a körülmények körülöttem, hogy be tudtam vállalni egy kutyát. Hiszen egy kutya elég nagy felelősség. Ugye, mindig le kell vinni, illetve én nem szerettem volna azt, hogy a kutya egész nap otthon legyen és senki sem foglalkozzon vele, mert dolgozni kell menni és ilyenkor otthon marad egyedül.

Lilit egy állatmenhelyről hoztuk el, és azt hiszem, hogy ez lehetett az addigi legjobb esemény az életében. Elmondták, hogy hogyan bántak vele korábban, úgyhogy azt hiszem, hogy ez egy teljes megváltás volt a szegény kutyának. Nálunk nagyon szeret lenni és teljesen boldognak érzi magát.

A kutyák estében az egyik legjobb dolog a kutyasétáltatás. Nagyon sok barátra és ismerősre tettem már így szert, mert mindig meg lehet ismerni új embereket.

Szandrát is így ismertem meg, aki a múltkori sétáltatás során elmesélte a kálváriáját. Dugulás volt náluk otthon, és égen-földön nem talált senkit, majd valahogy jött az ihlet és beírta a keresőbe, hogy “duguláselhárítás Budapest árak” és rátalált a vizgazfutesszerelo24.hu oldalra, ahonnan egyből ki is jöttek elhárítani a dugulást.

Na jó, azért nem azonnal jöttek ki, de elég hamar, ugyanis ez a cég vállalja, hogy 1 órán belül kiér a helyszínre, persze attól függően, hogy hova kell menni. Azért is tudják ezt az időintervallumot tartani és ígérni, mert csak Budapesten és Pest megyében vállalnak munkát/javításokat. Nyilván ezért sem vállalnak munkát például Nyíregyházán, mert oda ezer százalék, hogy nem érnének ki 1 órán belül, de még szerintem 2 órán belül sem.

Több mint 30 év tapasztalatával rendelkeznek, ami önmagában jelenti a minőségi munkát és pontosan ezért dolgoznak olyan szakemberekkel a gárdában, akik szintén ezt a minőséget és szakértelmet képviselik és vallják. Én is ezt gondolom. Vagyis, ha valaki nem ért valamihez, akkor inkább ne csinálja, mert azzal csak több kárt tud okozni, mint hasznot.

Amiért rengetegen választják és tudják választani a vizgazfutesszerelo24.hu-t, az a 0-24-es ügyeleti szolgálat. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy bármikor hívhatjuk őket, ha baj van. Akár hét közben, akár hétvégén, akár hajnali 3 órakor vagy akár est 8 órakor. Valaki mindig ügyeletben van, így biztosan a segítségünkre tud sietni. Ez hatalmas segítség lehet, ha valakinek például hétvégén törik el egy cső, vagy mondjuk a dugulást kell elhárítani.

A honlapon található telefonszámon általában el lehet érni őket viszont, ha mégsem sikerülne, akkor egyszerűen csak a hibabejelentés gombra kell kattintanunk, ahol visszahívást tudunk kérni. A visszahíváshoz meg kell adnunk a nevünket, az email címünket, a telefonszámunkat, és egy rövid üzenet formájában le tudjuk írni, hogy mégis mivel kapcsolatban kérjük a visszahívást, milyen problémánk van, a lakás vagy ház melyik részében stb. Minden információ hasznos lehet a szerelőnek azért, hogy minél pontosabban és gyorsabban meg tudja oldani a problémát.

Szandra elmesélte azt is, hogy ez a cég a duguláselhárítás budapesti árak tekintetében remek, ugyanis ahhoz képest, hogy milyen hamar kijött a szerelő és milyen jó munkát végzett, nem is kellett olyan sokat fizetni. Sőt még számlát is adott róla, ami náluk abszolút természetes, míg ugye manapság elég sok szolgáltatónál nem az.