A kutyám széttörte a telefonom kijelzőjét

Szerintem nem kell senkinek bemutatni a golden retrievereket. Okosak, engedelmesek, és ami a legjobban igaz rájuk, hogy játékosak. Nekem is van egy, ebben az évben töltötte a negyedik életévét. Sok mindent átéltem vele.

Például, amikor nem voltam otthon, felásta az egész konyhakertemet a friss ágyásokkal együtt. Nem mondom, hogy nem voltam mérges. De az se volt semmi, amikor a teraszon hagytam a mobilomat, és ő lelökte az orrával. A képernyő ripityára tört, a telefon kijelzőjének cseréjére volt szükség.

telefon kijelző csere

A barátom javaslatára elsőnek az LCD FIX weboldalán néztem szét. Nagyon sok mindennel foglalkozik az említett cég, és szerencsére azzal is, amire nekem kellett. A leírtak alapján a telefon kijelző csere egy órán belül elérhető az Allee-ben Budapesten. A szolgáltatás a helyszínen megvárható, bejelentkezés nélkül igénybe vehető. A cserére 6-12 hónapos garanciát vállalnak, az alkatrészeket készleten tartják, hogy azonnal rendelkezésre tudjanak állni igény esetén.

Az oldalon a telefontípusok kijelzőjének csere árai is elérhetőek, illetve egy rövid leírás is olvasható arról, hogy hogyan érvényesíthető az úgynevezett kedvezményes javítási áraik. Mint írják, a törött, hibás, kiszerelt alkatrészeket el tudják küldeni felújíttatni és továbbértékesíteni.

A szervizelés során semmilyen adatot nem törölnek a telefonról, sőt jelkód megadására sincs szükség. A javítandó készülékek diagnosztikáját a tulajdonos jelenlétében végzik el, majd lezárásra kerül. A javítás minőségéről átvételkor győződhetnek meg az ügyfelek.

A telefon kijelző csere sokkal jobb megoldásnak bizonyul az LCD FIX-nél, mint egy új készülék vásárlása, mivel a cég javítási árai általában nem haladják meg a készülék piaci értékének 30 vagy 50 százalékát.