A kutyám miatt szoktam le a dohányzásról

Egy jó okot keresel arra, hogy leszokj a dohányzásról? Ha még mindig nem vagy meggyőződve arról, hogy feladd ezt a káros szokásod, akkor tedd meg a kutyád kedvéért. Hidd el, több kártól óvod meg, mint hinnéd, és észre fogod venni Te is, hogy milyen felbecsülhetetlen értékű segítséggel van dolgod! Hadd osszam meg veled a tapasztalatom:

Sokszor próbáltál már leszokni a dohányzásról, de korábban mindig kudarcot vallottál? Ilyenkor biztosan azzal vigasztaltad magad, hogy ezzel nem vagy egyedül. De a múltbeli rossz tapasztalataid nem olyan leckék, amik után nem lehet elindulni.

Sokszor kérdezték tőlem, hogy miért dohányzom a kutyám mellett, hiszen az nem csak számomra, hanem a kutyám számára is rákkeltő, ám az ő esetében ez a hatás intenzívebb. Ezt sajnos akkoriban nem tudtam, így csak kerek szemekkel néztem az emberekre és hallgattam. Egy bizonyos idő elteltével erős lelkiismeret furdalást kezdtem érezni akárhányszor ránéztem a kutyámra, nem akartam őt ilyen kegyetlen veszélynek kitenni, nem érdemli meg. Ha az ő egészsége fontos számomra, akkor a sajátomat is rendben kell tartanom. Ekkor kezdtem az interneten segítséget keresni a leszokáshoz. Ekkor találtam meg a Prevenció Patika oldalát és kezdtem el böngészni a tartalmát. Örültem, hogy olyan oldalt találtam, ami már közel 26 éve biztosan és változatlanul jól működik, mert akkor biztos megbízható.

A Prevenció Patikához hasonlóval még nem találkoztam korábban, illetve minden funkciója nagyon hasznosnak bizonyult számomra és a kínálata sem utolsó. Az oldal alapvetően webshopként funkcionál (de van lehetőség személyes átvételre, ami a megrendelés után 2-3 napon belül történik), és szinte minden problémára, betegségre, életmódbeli állapotra kiterjedő termékskálája van. Ez különösen hasznos volt számomra, mivel gyorsan megtaláltam, amit szerettem volna. A dohányzásról leszokás alkategória az életmód kategórián belül található, ahol rengeteg különböző funkciójú, ám bizonyítottan hatékony termékkel találkozhattam. Mindegyik dohányzásról leszokás alkategóriában lévő termék márkája ismert volt számomra, így nem bizonytalanodtam el abban, hogy biztosan jót választok-e, megbízható-e a gyártó és a várt hatás is igazolt-e. A tapaszoktól kezdve, a gyógyszeres rágógumikon át a spray típusú termékekig mindenféle leszokást segítő eszköz elérhető. A termékekhez pedig minden esetben mellékelve van az online használati útmutató és az adagolási ajánlat, így könnyű tájékozódni a termékek között. Nem mellesleg a webshop ajánlatai és akciói szinte mindig itt a legjobbak országszerte. Pénztárcabarát árakkal és folyamatos kedvezményekkel várnak mindenkit, amit még fokozni is lehet prémium klubtagsággal is, ha ingyenes kiszállítást és extra kuponokat szeretnénk (de ez még nem minden).

Az ajánlatok sokasága miatt könnyű bizonytalanná válni, hogy melyik termék számunkra a legmegfelelőbb. Én emiatt is használtam a chatablakot, ahol munkaidőben a tanácsadók azonnal segítettek nekem nem csak a termék, de még a kiszerelés kiválasztásában is. Külön felhívták a figyelmem, hogy a vásárlásom összegére még extra kedvezményt tudok érvényesíteni, amihez csupán fel kellett iratkoznom a hírleveleikre. Alapvetően nem szeretek hírleveleket kapni, de mivel a jövőben még tervezek itt vásárolni, hogy újra vegyem a leszokáshoz szükséges termékeket, így az extra kedvezményeknek mindig örülök. A prémium klubtagság előnyeit is erősen fontolgatom.

Őszintén örülök, hogy megtaláltam a dohányzásról leszokás alkategóriát, mivel olyan termékekhez juthattam hozzá olyan árakon, amit máshol biztosan nem kapnék meg ennyiért. A megspórolt pénzből pedig biztosan valamilyen jutalomfalatot vagy játékot fogok venni a kutyámnak, hogy együtt örüljünk az egészséges életnek.

Dohányzásról leszokás alkategória