A kutyám a napfény az életemben

Gyerekkorom óta nagy szerepet játszanak a kutyák és az állatok az életemben. Nem is tagadhatom, egy igazi kutyabolond vagyok. Sokáig amíg a belvárosban laktam, addig a lakásomban is ott élt velem a kutyám. Sokan kérdezték, hogy biztosan jó-e ez neki, de higgyétek el, a napi 1-2 óra, amit sétával töltöttünk, bőven elég volt számára. Nagyon jó kutya és az elejétől kezdve a lakáshoz volt szoktatva.

Örülök azért, hogy a lakásban töltött éveknek már vége, és egy sokkal nyugodtabb, barátságosabb környezetben, kertes házban élhetek, ahol a kutyám is jól érzi magát.

Azért is szeretem ezt a környéket, mert nagyon fejlődő gondolkodású a lakóközösség. Egy társasházról van szó, amiben 6 lakás van, és van egy nagy közös udvar, illetve, pince, garázsok, és padlás. A többségi tulajdonos vetette fel nemrégiben, hogy gondolkodjunk el a napelem telepítésen, mert hosszútávon sokat spórolhatnánk. Az ötletre mindenki vevő volt. Én magamra vállaltam, hogy utánanézek a lehetőségeknek, és szerencsénkre találtam is egy szuper céget.

Ez a napelemrendszer.info, ami azért nagyon jó, mert minden le van írva, ami szükséges lehet egy ilyen beruházásnál. Átböngésztem az oldalt, és a legközelebbi lakógyűlésen már valószínűleg a projekt megvalósításáról fogunk beszélgetni.

Abból pedig, ha kicsit kevesebbet kell majd a rezsire költenem, mi következik? Hogy több pénz marad majd a kiskutyámra!