A kutyákkal foglalkozó cégünknek, olcsón találtunk székhelyet

Mindig is volt kutyusom. Nem is emlékszem olyan időkre, mikor ne lett volna egy blöki a háznál. Mikor gyerek voltam, még kertes házban éltünk. Itt volt egy tacskó keverék kutyánk, akinek sosem tudtuk meg igazából, hogy mi lehetett a másik fajtája, amiből keveredett. Nagyon szép volt egyébként, minden szomszéd gyerek a csodájára járt. Ráadásul nagyon okos is volt, ami néha nem volt annyira pozitív dolog a számunkra. Rendszeresen kiszökött. Ezt nem úgy kell elképzelni, hogy utána keresnünk kellett. Hamar hazajött, mivel nem tőlünk akart elmenekülni, egyszerűen csak világot akart látni. Egyszer azonban fennakadt a kerítésen és orvost kellett hívnunk hozzá, nehogy valami komolyabb baja legyen.

A nagymamámnak pedig egy schnauzer fajtájú kutyája volt. Ő volt az első szobakutya, akivel találkoztam és teljesen más élmény volt, mintha kertben tartották volna. A kutyus úgy járkálhatott a lakásban, mintha az övé lenne. Emlékszem mindig olyan tündér volt, ahogy befeküdt a kis ágyába mellettem, miközben számítógépeztem. Van valami olyan csodálatos a kutyákban. Az, ahogy mindig éreztetik velünk, hogy mennyire szeretnek minket és nem fognak cserben hagyni. Hihetetlen szeretetet árasztanak, amit más állattól még soha nem kaptam meg. Ezért is remélem, hogy egyszer lesz egy saját házam, ahol én is tarthatok kutyát.

Az apukámnak jelenleg két golden retrieverje van. Mindkettő hihetetlen személyiség. A szuka kutya egy csoda, a neve Cuki és pontosan úgy is viselkedik. Viszont néha, főleg nyáron, mikor kinn teregetünk ki a kertben, észrevehetjük a rosszcsont oldalát is. Mikor még együtt voltam az előző barátnőmmel, rendszeresen azt vettük észre, hogy eltűntek a zoknijai. Az egyik reggel megtaláltam őket a kutya szájában és miután tetten értem úgy tett, mintha ő nem is csinált volna semmit, fogalma sincsen arról, hogy miként került ez a ruhadarab a szájába. A kan kutya pedig teljesen őrült. Mármint nagyon jó fajtán. Mindig szeretetre és simogatásra vágyik és még táncolni is lehet vele.

Az előbb elmeséltekből is látszik, hogy mennyire fontosak számomra a kutyák. Ezért, mikor arra került a sor, hogy döntenem kellett, milyen munkát akarok végezni, egy kutyás cég megalapítására esett a döntés. Mindig is szerettem volna a saját főnököm lenni, így ráadásul pedig még egy olyan dologgal is tudtam foglalkozni, ami érdekelt. Ez az egész azonban nem jöhetett volna létre, ha nem találtam volna rá a Székhelyszolgáltatás24 oldalára. Minden cégnek kötelező, hogy legyen egy székhelye, ez pedig egy kezdő vállalkozó számára akár egy rémálom is lehet.

Én nagyon sokat rágódtam ezen és kétségbeesetten beírtam az internetes keresőbe, hogy olcsó székhelyszolgáltatás budapest. Elsőként a Székhelyszolgáltatás24 oldalát adta ki és nagy reményekkel rá is kattintottam. A remények pedig nem bizonyultak rögtön értelmetlennek. Mert egy olyan oldal fogadott, amivel maximálisan elégedett tudtam lenni. A kialakítás és a színek szinte varázslatosak voltak. Az arany és a kék kombinációja egy olyan hatást keltettek, amivel már rögtön el tudtam képzelni, hogy egy sikeres, jól menő cégnek vagyok a vezetője. Pont ez a kis plusz motiváció kellett ahhoz, hogy elhiggyem, én is képes lehetek erre. Emellett a háttérben található gyönyörű kép Budapestről pedig előrevetítette, hogy milyen szép helyen lesz majd a cégem esetleges székhelye.

Az oldalnak azonban nem csak a színei voltak meggyőzőek. A kialakításra sem lehetett panasz, illetve arra sem, ahogy az információt biztosították nekünk. Nem kellett más tennünk, csupán lefelé tekernünk a kezdőlapon és elkezdhettünk tájékozódni. Mivel engem az olcsó székhelyszolgáltatás budapest kulcsszó hozott be, ezért kíváncsi voltam az árakra, mellettük pedig arra, hogy mégis milyen helyeken elérhető a székhelyszolgáltatás. Elvégre nagyon fontos, hogy ez a hely ne valami semmi közepén lévő, lepusztult helység legyen, hiszen az már a cégről ad egy alap képet, ami nem éppen pozitív.

A Székhelyszolgáltatás24, elsősorban három fő helyet biztosít nekünk, ahol megalapíthatjuk a cégünk székhelyét. Mindhárom lehetőségnek megvannak az előnyei, úgyhogy most szépen sorba venném is őket. Az első székhely lehet talán a legkülönösebb azoknak, akik nem annyira tájékozottak a céges és üzleti életben. Újlengyel területén biztosítanak számunkra székhelyet. Én korábban nem is hallottam erről a településről, egy rövid tájékoztató elolvasása után azonban megértettem, hogy ez a lehetőség miért lehet pont annyira jó döntés, mint egy fővárosi székhely. Újlengyelnek az a különlegessége, hogy itt, a helyi vezetés döntései miatt, rengeteg adókedvezményben részesülhetünk. Erről pedig nem kell túl sokat magyaráznom, hogy miért lehet jó egy kezdő vállalkozónak. Ha pedig szkeptikusak lennénk, akkor csak meg kell néznünk azt, hogy milyen más cégek székhelyei találhatók még itt. Megsúgom előre, hogy csupa nagy multikról van szó.

Ettől függetlenül, nekem fontos volt az, hogy a cégem székhelyére könnyen el tudjak jutni én is. Illetve egyébként is volt egy személyes ragaszkodásom Budapesthez. Ezért megnéztem a másik két székhelyet, amit ebben a városban biztosítanak. Rögtön tetszett az a kettős választás, amit kínálnak. Az egyik székhely a budai, a másik pedig a pesti oldalon található. Aki már hosszabb ideje élt a fővárosban az tudja, hogy mindenkinek megvan a preferenciája azzal kapcsolatban, hogy melyik városrészt szereti jobban. Nekem a budai oldal volt szimpatikusabb, de a pesti oldalon található székhely is egy gyönyörű helyen volt található.

Ha nem lennénk annyira járatosak Budapest kialakításában és földrajzában, akkor az oldalon használhatunk egy zseniális szolgáltatást. Mégpedig, hogy a székhely helyszíne alatt található egy interaktív térkép, amin pontosan meg tudjuk nézni, hogy hol lesz a székhelyünk. Ezt én nagyon szupernek találtam, hiszen így megspórolnak nekünk egy lépést és még könnyebben tudjuk meghozni azt a döntést, hogy melyik székhely lenne ideális számunkra.

Mint már többször mondtam, kezdő vállalkozóként nagyon fontos az, hogy odafigyeljünk a pénzünkre. Ezért is írtam be a keresőbe azt, hogy olcsó székhelyszolgáltatás budapest. A Székhelyszolgáltatás24 oldalát pedig nem véletlenül adta ki erre a kulcsszóra. A szolgáltatásuk díjait már az oldalra belépve, azonnal láthatjuk. Ez ad nekik egy plusz megbízhatóságot, hiszen rögtön felvállalják azt, hogy milyen költségeket fog jelenteni egy ilyen székhely bérlése és fenntartása. Az árak egyébként egyáltalán nem vészesek és sokkal rosszabbnak gondoltam őket. Ráadásul rengeteg plusz ígéretet is írnak az árak alá, amik mind azzal kecsegtetnek, hogy nagyon elégedettek leszünk a szolgáltatással.

Nem láttam hát értelmét annak, hogy sokáig húzzam tovább az időt, felhívtam őket a kezdőlapon található telefonszámon. Az ügyintézés nagyon könnyedén és gördülékenyen zajlott. Türelmesek voltak velem, pedig volt pár olyan kérdésem, ami számukra biztosan egyértelmű volt már. Összességében nagyon meg voltam elégedve velük és azóta is tőlük bérlem a székhelyemet.