A cipomarket.hu segítségével gyors és könnyű cipőt vásárolni

Kicsi korom óta rajongok a kutyákért. Mióta önálló háztartásba költöztem, soha nem is volt olyan, hogy ne lett volna legalább egy (de jellemzően inkább több) kutyám. A kutyás élet strapabíró cipőt igényel. És nem feltétlenül csak azért, mert ha kutya van a házban, akkor a cipők néha nyomtalanul eltűnnek, szétrágott maradványaik pedig csak hetekkel később kerülnek elő (már ha előkerülnek). Hanem azért is, mert szeretek hosszú sétákra menni a kutyákkal, leginkább a természetbe. Ehhez pedig elengedhetetlen egy kemény, strapabíró lábbeli. Őszintén bevallom, hogy utálok cipőt venni, ezért ha lehet, igyekszem teljesen az interneten keresztül lezavarni az egészet. Nemrég megint úgy hozta a sors, hogy új kutyázós cipőre lett szükségem (a gyanúsított az aktuális legfiatalabb kutyám, de ő persze nem tud semmit). Az egyik haverom ajánlotta hogy nézzek körül a cipomarket.hu/ferfi/cipo weboldalon, mert a Cipőmarket egy olyan webáruház, ahol jó cipőket lehet venni, a vásárlás pedig gyors és egyszerű.

Rá is kerestem az oldalra.

A cipomerket.hu egy remek internetes áruház

A cipomarket.hu – ez mondjuk a nevéből is látszik – egy elsősorban lábbeliket forgalmazó internetes bolt. De emellett kínálatában táskák is szerepelnek.

A weboldal felépítése abszolút profi. A főoldalon különböző termékajánlókat találhatunk, amelyek mindig az aktuális évszak igényeihez vannak igazítva. A termékek között nem nehéz eligazodni. A színek kellemesek, így nem ég ki a szemed. A megvásárolható dolgok képei pedig pont megfelelő méretűek ahhoz, hogy alaposan meg tudd nézni őket, ugyanakkor ne érezd azt, hogy a kép az “arcodba mászva” tukmálja rád a terméket.

A cipomarket.hu/ferfi/cipo gyorsan megtalálható az, amire épp szükséged van

A cipomarket.hu oldala tehát egy nagyon király webáruház. Segítségével azoknak sem szenvedés a cipővásárlás, akiknek amúgy nem áll közel a szívükhöz ez a tevékenység.

A cipomarket.hu/ferfi/cipo oldalon a bolt kínálatában szereplő férfi cipők közül válogathatunk. A viselő nemének szempontján túl pedig további szűrési feltételek segítségével szűkíthetjük a termékkínálatot, így gyorsan és egyszerűen juthatunk el azokig a termékekig, amik épp érdekelnek minket. Az oldal különböző szűrő- és keresőfelületeinek segítségével kiválaszthatjuk azt, milyen típusú cipő (pl. papucs, bakancs, szandál stb.) az, amit keresünk. Szűrhetünk márka szempontjából. Rákereshetünk kifejezetten az akciós, vagy a kínálatban újdonságnak számító termékekre. És természetesen olyan dolgokat is megadhatunk, mint az általunk preferált szín és a méret.

A cipővásárlásnál a méret – különösen online vásárláskor – rizikós kérdés tud lenni. A cipomarket.hu azonban megoldja, hogy ne legyen probléma ebből. A “Mérettáblázat” lehetőségre kattintva nagyon részletes, rendkívül alapos tájékoztatót találunk arról, hogy az áruház által forgalmazott márkák esetében mondjuk a 45-ös méret pontosan mit is jelent.

cipomarket.hu/ferfi/cipo

A cipomarket.hu/ferfi/cipo oldalon csak olyan férfi cipőket találhatunk, amelyek prémium minőséget képviselő gyártók termékei. A cipomarket.hu kínálatában megtalálható márkák garantálják, hogy új cipőnk tartós, mindenféle gyűrődést jól bíró darab lesz. Ezért természetesen az oldalon kapható cuccok ára nem éppen a legalacsonyabb ár, amin cipőt kaphatunk. Ár-érték arány szempontjából azonban abszolút rendben van. Ráadásul ahogy láttam, mindig bele lehet futni valami remek akciós ajánlatba is.

A megrendelt cipőre szinte semmit nem kell várni

A cipomarket.hu oldalán természetesen nem csak termékeket nézegetni, és vásárolni tudunk. Hanem megtalálunk minden olyan fontos infót is, amelyek segítségével meggyőződhetünk arról, hogy abszolút biztonságos webáruházzal van dolgunk. Illetve természetesen tájékozódhatunk az általános szerződési feltételekről, a lehetséges fizetési módokról és a házhoz szállítás módjáról és várható idejéről is.

Megtudhatjuk például, hogy az oldalon rendelt, minden szempontból kiváló cipők házhoz szállítására szinte semmit nem kell várnunk. Egy termék rendelésekor a kiszállítás ideje mindössze 1-2 nap. De több csomagból álló rendelés esetén is csak 1-4 napot kell várnunk arra, hogy a GLS kiszállítsa nekünk.

Ha jó és tartós férficipőre lenne szükséged, mindenképp ajánlom, hogy nézz körül a cipomarket.hu/ferfi/cipo oldalon. Itt ugyanis egy kicsit akkor is élvezni fogod a cipővásárlást, ha amúgy nem szereted. Én megyek is, és nézek valamit, hogy újra túrázhassak a kutyáimmal.